Borgerservice i dit nærområde

Har du brug for hjælp til kommunens digitale selvbetjeningsløsninger, behøver du ikke altid tage til Randers – bor du i nærheden, kan du i mange tilfælde blot tage hen på Ældrecentret Aldershvile i Havndal. På ældrecentret er der en selvbetjeningsstander, hvor du nemt og overskueligt kan benytte kommunens digitale selvbetjeningsløsninger.

Randers Kommune og Borgerservice har søsat et nyt projekt kaldet Fremskudt Borgerservice. Tiltaget skal gøre det mere overskueligt for landsbyborgere at benytte sig af Borgerservices digitale selvbetjeningsløsninger.

Der er opstillet en såkaldt fremskudt borgerservice på ældrecentret Aldershvile i Havndal. Den fremskudte borgerservice er en touch screen med tastatur, hvorfra man bl.a. kan komme i kontakt med en medarbejder fra Borgerservice via web-kamera. Borgerne kan dermed få tilbudt personlig service uden at skulle til Randers. Efter planen skal der inden længe opstilles lignende anlæg i Øster Velling og Gjerlev. Lokalsamfundene vil via opslag blive orienteret om, hvornår den fremskudte borgerservice opstilles.

Den fremskudte borgerservice er en specialudviklet PC, som borgerne kan bruge til kommunale selvbetjeningsløsninger på normal vis. Men man kan også ringe op til Borgerservice, og via webcam få personlig betjening og hjælp til at komme gennem selvbetjeningsløsningerne. Bliver det nødvendigt, kan Borgerservice overtage skærmen og på den måde guide brugeren. Er man helt på bar bund, behøver man ikke forsøge sig selv først – man ringer bare op til Borgerservice via webkameraet og så får man den hjælp, man har brug for.

Standeren kan du bl.a. bruge til

  • at få hjælp til at navigere i de digitale selvbetjeningsløsninger

  • at søge pension

  • at beregne boligstøtte

  • at melde flytning

  • at booke tid til bestilling af pas

Du kan bruge selvbetjeningsstanderen på Ældrecentret Aldershvile i dagtimerne - ønsker du at kontakte Borgerservice via webkameraet, er det muligt alle hverdage mellem kl. 10-12, samt mandage fra kl. 15-17.

Ældrecentret Aldershvile ligger på Kirkevej 2 i Havndal.